Bezvládné tělo

Bezvládné tělo

Anotace: Tak se někdy cítím.

Na posteli leží moje tělo
a já jsem v něm,
na posteli leží
bezvládné tělo
a já v něm,
nemůžu z něj,
jsem uvězněn,
vnímám svět kolem
skrze ty cizí oči,
dýchám a cítím,
že srdce ještě tluče,
kdyby aspoň někdo
přikryl mě peřinou,
kdyby někdo
zvlhčil mi rty,
jen matně si vzpomínám,
jak to se mnou bylo,
kdo mě tu zanechal,
kdo už nepřišel,
ani nevím kolik je hodin,
nevím jak dlouho
budu ležet nebo žít.

Na posteli leží moje bezvládné tělo.
Autor Souný, 29.11.2006
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, zvláštní to přijde i mně.

29.11.2006 21:57:00 | Souný

Zvláštní, ale hezky jsi to pojal.. =o)

29.11.2006 21:52:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí