O plnosti

O plnosti

Anotace: ...o nehe k životu, a tak...

Až raz budem starou ženou
ozdobím svoj dom lampiónmi
aby som privítala jeseň
Budem sa tešiť z maličkostí
piecť vnúčatám jablkové koláče
a pestovať kvety
Až raz budem starou ženou
budú bolesti lásky
krásnou a plnou spomienkou
ukrytou v prílive mora
Až raz budem starou ženou
budem nosiť mesačné svetlo vo vlasoch
budem sa s láskou usmievať
na ľudí okolo
a veriť
že som svoj čas naplnila po okraj
Až raz budem starou ženou
premením sa na motýľa
a stanem sa kúskom neba
budem opatrovať teplo v ľudských srdiečkach
snáď že sú tak krehké
Autor Snake woman, 14.02.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí