Blízký neznámý

Blízký neznámý

Anotace: ...

Blízký neznámý

Hřbitov je dnes neobvyklé chladný
Čekám až se tvé kroky rozezní
Sledují vloček dopad ladný
Vidím světýlko, co mou duši rozjasní

Přicházíš ze tmy potichu
Zajímá mě, co dnes v srdci skrýváš
Zimou se třesu, ale jen trochu
Však ty od světa mě schováš

Ze stínu vystoupíš
Zůstaneš mi chvíli nablízku
Mlčím, přesto mi rozumíš
Jenže zmizíš vbrzku

Aspoň si strhni kápi
Ukaž mi tvář
Co pod černou látkou spí
Snad uvidím nejjasnější zář

Ztrácíš se…brzy budeš pryč…
Zatím nepřišel ten správný čas
Jednou snad najdem ten svůj klíč
Budu tu zítra čekat zas…
Autor Drusilla, 30.11.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí