Anotace: jsem...

Jsem Láska rozdaná pro nic
Jsem staromládenecký panic
Jsem jedno kvítí, pro které Slunce nesvítí
Zlatá rybka neschopna plnit přání,
co uvízla v rybářově síti
Jsem dítě které nechtěně jste počali
a přesto rozmazlovali

Příliš unavená
na to abych spala

Příliš hladová
na to abych jedla

Příliš sužená bolestí
než abych naříkala

Nohy příliš pálí
než abych si sedla

Příliš zalévaná
než abych kvetla

Jen jedním objetím chráněna a zachráněna
Jedním párem očí nalezena
Jen jedním srdcem vyvolena
Jedinými rty utěšena
Jediným tělem milována
Jediným dotekem chlácholena

Lásce přenádherné odevzdána...
Autor Fertility, 01.12.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí