Odešla

Odešla

Anotace: :-(((

V žáru noci zní bolest jako před bouří
Odešlas mi suchou, zteplalou pouští
Tam, kde Slunce neusíná,
Tam, kde náš svět opouští,
Odešlas mi
Jako Slunce zář,
Jak vítr před bouří.

Sílu v srdci nenahradíš,
Když ztratíš navždy přítele,
Když vodní mlýny semelou tě,
Když smrt Tvé srdce semele,
Sílu v srdci nenahradíš,
Když náhle láska uniká –
A Ty tušíš,
Že zapomeneš,
Co je síla citů veliká.

Je to uvnitř,
Uvnitř Tebe,
Láska chladí, láska zebe,
Když odcházíš…..

Je to uvnitř,
Rudé nebe,
V duši chladí, v srdci zebe….

Vím, že už se nevrátíš….
Autor Ammazonic, 01.12.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky moc pěkný a smutný. Hraješ do mojí dnešní nálady

01.12.2006 14:43:00 | milenium

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí