Masochista

Masochista

Anotace: já...

Už jsou mrtvé obě.
Jedna je pohřbena
a druhá čeká na pitvu.
Cožpak jsem nějaký masochista?
Už tolik lidí se mě ptalo,
aniž by pořádně věděli,
co VŠECHNO dělám.
Nejsem masochista,
jen mi některé věci nevadí,
například "být masochistou".
Autor Jarra Wen, 02.12.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí