ŽIVOTOPIS

ŽIVOTOPIS

Anotace: ... chi chi - že by ... ale není to moc povedený!!!

Ač z lásky jsem se narodila,
na dětství vzpomínám s úzkostí.
Se strachem o maminku jsem si neporadila.
Byla postižena těžkou nemocí!

Já byla jedináček s nesplnitelným přáníčkem,
aby nás osud obdařil alespoň bratříčkem.
To se však nestalo, byla jsem sama,
a dál ze životem bojovala.

Ze slečny se žena stala.
Dokonce se šťastně vdala!
A z lásky slastné
vzešly dvě dcery krásné!

Co tedy chci? Co mi chybí?
Mám kolem sebe dobré lidi,
co víc si mohu přát?
NIC!
A přece se mi chce vzdorovat!!!

Chci něco a když to mám,
už zase od toho utíkám!
A když to nemám, tak po tom toužím,
srdíčko své stále soužím!

Proto si kladu otázku,
zda jsem normální, zda jsem v pořádku,
ač žena téměř PO SEZÓNĚ :-))
se pohybuje v takto divné zóně?!?!
Autor Dalimila, 15.02.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí