Petrovi

Petrovi

Dneškem pro tebe umírám
tak náhle- bez čekání
a klamu, klameš, sebeklám
odcházím při svítání

Ne, nevyvěšuj ještě dnes
mé parte do vitríny
na louce natrhej rudý vřes
ať vyroste z mé hlíny

Slzy si šetři, ne je krop
neumřu žízní a hlady
a nekupuj mi pěkný hrob
Jsem ještě tady. Jsem tady!

Jsem tady a ne naposled
vrátím se v kapkách už brzy
změním se v kaluž, v mrazu v led
a pak v tvé radostné slzy.

PRO TEBE MRTVÁ... Navždy.
Autor Elvíra Adamsonová, 03.12.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. z toho mi přeběh mráz po zádech..

27.06.2007 11:58:00 | niemante

...No tak to je dílko...
...prima líbí...

04.12.2006 08:44:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí