Faleš

Faleš

Anotace: zrada vždy bolí...

Je to hnusný,když někdo
Pod nohy klacky Ti hodí.
Je to jako:“Pojď projedem
Se lodí“ a pak tě z ní shodí.

Tvář má jak anděl a v
Duši ďábla .Pozve tě do ráje,
Neřekne že tam má hada.

Pak se jen probereš a řekneš“Aha“.
Stojíš někde sama,opuštěná,
Nikdo Ti nebude krýt záda.

Předtím ti je „chránil“ ten podvodník,
Až vrazí kudlu do zad pochopíš,
Že je to jen s tvým štěstím obchodník.
Autor Ms.Lonely, 03.12.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí