To nejdůležitější

To nejdůležitější

Anotace: Je to o mích přátelích,co pro mě znamenají a tak(jsou tam jména mích nejlepších přátel)...když mi bylo nejhůř tak sem si vlastně uvědomil co bych bez nich dělal...

Jsem rád že je mám,
Jsem rád že to jsou mí kamarádi,
Jsem rád že je znám,
Že mě mají snad i rádi.

Berou mě takového jaký jsem,
Vždy mi pomůžou,
Je mi nejhůř tak jdeme ven,
I když ze mě třeba už nemůžou.

Přátel je málo tak si jich vážim,
Bez nich bych nemohl žít,
Pomoct se jim na oplátku taky snažim,
Kdyby chtěli šel bych se za ně bít.

Pavel,super kámoš jako mé druhé já,
Bez něj se už asi neobejdu,
Kde kdo nás jako dvojku zná,
Na leckterej privat bez něj nejdu.

Patrik,přítel který umí zvednout náladu,
Jemu říkám téměř všechno,
Za něj také nemám náhradu,
Bez něj bylo by mi těžko.

Jarda,rozumí mi,když mi neni krásně,
Když nevím jak se vyjádřit on ví co chci říct,
Nesměje se když čte mé básně,
Znamená pro mě strašně moc a ještě víc.

Tomáš,pro mě znamená taky dost,
I když má někdy svý nálady,
Když ho vidím stejně mám radost,
Nejlepší jsou jeho záhady.

Tyhle lidi jsou pro mě víc než můj život,
Bez nich neunesl bych tíhu světa,
Bez nich neměl bych tu být důvod,
Pomůže mi od nich i jedna věta...
Autor Kamen s.r.o., 03.12.2006
Přečteno 680x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí