Zapomenout

Zapomenout

Anotace: ...je těžké a sám nevím, co chci

Připíjím ti na usmířenou, nehledej v tom víc,
už pochopil jsem, že některý věci jsou jednodušší,
ač se nezdají,
vztek vyměnil bych za lhaní
a pak na zdraví přihnul si víc,
přebolí a už se neohlédnou,
první lásky
zapomenou, že byly
a nářky strčí mi za klobouk,
pak v zimě
bude mi hic.
Autor Souný, 04.12.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí