Dopis na Přání...

Dopis na Přání...

Anotace: (nejen) pro Dalimilu.

**************
Dopis na Přání
**************

S obavou hýčkám v rukou chvíli,
mohu vynakládat všechen um-
Trpělivost,slova a zbytky síly
někdy dojdou i básníkům...

Co mohu Vám psát,má vzácná paní??
Žádostiv Vaší přízně plaché
lovím Vám básně.Pak v mé dlani
se oběti-verše mé-barví nachem.

Kdo vedl Vám ruku při výběru mne??
Snad rozum Vám pláchnul dírou v plotě...
A básníky ctíte...jak dojemné!
A Vaše srdce prahne po životě.

Pranic se nevyznám v opravách duší,
zlomených srdcí-to bohužel.
Moudří už vědí,a zbytek vás tuší:
Jsem otázek prostý pisatel.

V případě ztráty rozumu náhlé
(Vím,že to víte,vzácná paní)
následky bývají dalekosáhlé.
............................
Co je to však proti milování...??
Váš oddaný -S-
******************************************
Autor Skywalker, 16.02.2005
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dopis na přání / a přání do dopisu
kdo koho uchrání / od řádek čistopisu?

24.11.2010 04:11:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí