Vánoční čas

Vánoční čas

Anotace: pro školní noviny

Ježíšek, Santa Claus, Děda Mráz,
kam jen se před nimi schováš?
Nesmí tě vidět,
jinak nepřijdou,
stačí tě slyšet
a ihned odejdou.
Velké i malé dárečky,
prý pro hodné dětičky.
Stromeček zdobený,
cukroví napečený
a nálada vánoční.
Tak zase za rok,
přijdou k nám,
pouze na skok
a zas půjdou dál.
Autor l.rosnicka, 05.12.2006
Přečteno 1054x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí