Delirium

Delirium

Anotace: Snad se Pan Básník nebude obracet v hrobě...

Potají líbám se s Jeseninem,
krajinou ženou se černé mraky,
snad proto že stal se podivínem,
chtěla bych lapit ty tažné ptáky.

Stále však líbám se s Jeseninem,
na rtu mi ulpěla červená krůpěj,
snad jak mě napájel rudým vínem,
bolehlav utiší voňavá šalvěj.

Navždy chci líbat se s Jeseninem,
zatímco ostatní mlčky se v spěchu míjí,
slepě svou naději vytlouct klínem,
tiše dech zpomalit smrtelnou agónií...
Autor Algernoon, 05.12.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že se v hrobě obracet nebude
jenom zvolna rozkládat se.

20.05.2007 21:08:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí