princip děvky...

princip děvky...

Anotace: ...

Kurvy se nelíbaj
To si pamatuj
Mají moc krátký sukně
Na to
Aby věděly kam patří
a taky spoustu prázdnej slov
na jazyku
co pálí
umí lhát
hlavně samy sobě
jsou smutný
pod vrstvou make upu
a
růžový rtěnky
obtiskávaj na košile
to aby si někdo všimnul
že jsou
koušou
když to nečekáš
přelomený vejpůl
nechápou svůj život
ale nikdo jim to neodpustí
tak se řiď tím principem
principem děvky
zaplať
a už mě nelíbej
Autor El1s, 05.12.2006
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí