Na křídlech motýlů

Na křídlech motýlů

Anotace: No nevim posuďte radši sami.....

Na křídlech motýlů uletět by si chtěla.
Ledové pohledy bodají do kůže,
bodá i vítr jako trny od růže.
Na křídlech motýlů uletět by si chtěla.
Slzy kanou údolím bledým,
nohy chřadnou procházejíc se sněhem bělýým.
Na křídlech motýlů uletět by si chtěla.
Vzdorovat osudu snad by si měla.
Autor Haydée, 05.12.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí