Hooligans

Hooligans

Anotace: Brüx Vandal vs. AC Sparta Hools

Začíná náběh,adrenalin stoupá.
jak je ta naše parta hloupá.
Sparťanští chuligáni jsou v přesile,
jsou vyzbrojeni i lépe na síle.
Přesto nemáme strach a jdem se bít,
Jdem a neutíkáme,ať nějakou čest můžem mít.
Každý nás slyší,
nejsme tišší.
Brüx Vandals a Baník Most,
dnes je Sparta u nás host.
A my,jako vždy a stále,
jdeme se rvát dále.
Je to tady,pár z našich padá,
ale čest boj nepostrádá.
Kdo padne,necháme ho být
a jdem jiného bít.
Kde kdo říká,že jsme blázni,
když končíme pak v krvavé lázni.
Jenže tady nejde o rozum,ale o pocit.
pocit někomu nos krví orosit.
Moji kamarádi,ví že jsem chuligán
a i tak jsem u nich pořád brán.
Berou mne s láskou a ctí,
berou i ,že občas dostanu a rozdám pěsti.
Autor Dindane, 05.12.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

musela jsem dát 100. páč báseňka je dobře napsaná a i obsahově je dobrá, pobavilo mě to, ale jinak moc násilí neuznávám a zvlášť ne kvůli něčemu tak zbytečnýmu, jinak hrdost hrozně důležitá, ale možná na jiný věci, no budu se těšit na další básničku

06.12.2006 07:13:00 | Melfëa

báseň hodně dobrá srandovní dobré rýmy ikdyž nejsem zastánce násilí, hrdost a bít se kvůli ní tak možná za stát, přesvědčení,ale né pro fotbal ale jinak obsahově super.

05.12.2006 19:44:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí