světélka

světélka

Anotace: ....takové zamyšlení....

Zářivá světélka
zaplnují všechna
okna pamalu,
zas je tu čas
pro všechny
shonu a shánění
všelikých věcí,

však světýlek
v srdcích
je tak nějak
pomálu,
vždyt
hlavní je na tom
všem
býti s blízkými
přeci.

A ikdyž
se všemi
být nemohu,
tak ve vzpomínce
zastavím pak
krok

a požádám
at chrání je
ten,
kdo řídí zem
i oblohu,
at požehná
těm krokům
co budou kráčet
světem
další dlouhý rok.

At je za mě
po jejich tváři
pohladí
a políbí je zlehka
do vlásků,

a vzkáže jí,
že strašně chybí tu
a mé srdce bije
také pro
NI
PRO LÁSKU...
Autor chalcedon, 05.12.2006
Přečteno 737x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí