Konec světů v opiových sadech

Konec světů v opiových sadech

Anotace: !

Konec světů v opiových sadech
Horko hřebců v sametových chladech
Sklo a střepy na zem padající
Duše
Vášeň
Touha má hořící

Láska sobeckost
Trápení kontra pokušení

Vášeň nehoda
Smutek, protest, ponížení

Konec
Zvonec
Konec světů
V opiových sadech
Bloumání bez cíle
Ve vzdušných
Rozložitých hradech

Jsme sami
Sami
Spílám ti
A naříkám

Jsme v chladu..
V chladu…
Dodýchávám…
Nic neříkám………….
Autor Ammazonic, 06.12.2006
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mlčím, je přesně to co od poezie očekávám v načasovanosti

06.12.2006 18:06:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí