Slavia

Slavia

Anotace: neco o týmu slavie

Slavie Praha nese se v dáli,
to je ten tým koho se báli.
Báli a bojí s Slavie Prahy,
soupeři bojovní zase prohráli.
Řeknem vám tajemství našeho týmu,
my máme vůli i vnitřní sílu.
Kdo se nám postaví,at s tým radši počítá,
Slavie Praha raněnné nesčítá.
Myslí jen na titul,má na to hráče,
ostatní týmy,dejte se do pláče.
Zvítězí nejlepší,to se očekává,
bude to zase,Slavie Praha.
dejte se do pláče.
Autor Hejňa, 06.12.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blázínku. To spíš dej na stránky SS ávie. Jinak v poho.

10.12.2006 23:17:00 | Hydrostar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí