Slibuji, že někdy...

Slibuji, že někdy...

Anotace: ..........

V srdci sen nekončí
Navždy se neloučím
Jen do doby neurčité
Duší zmatenou
V době nezvyklé
Shledáme se znovu… snad
Až nastane životní zvrat
Pak spolu půjdem cestou cest
Tam ten život končí
Jest
O lásce
A příchylnosti
O vášni a útulnosti

Sejmi sám sebe
Ze zajetých kolejí
Ostatní se na tebe
- možná –
chladně usmějí
ať se pomějí
a pobaví
s údery zvonů
v předvánočním shonu
znovu
snad možná
a za chvíli
tě políbím
a možná udeřím
snad strčím hlavu do dveří
můj soupeři

ale –
já slibuji –
my setkáme se,
očekávání mě živí
láska dávno pro nás tabu
sex, ten je náš,
ten nás živí….

Slibuji, my setkáme se,
Jindy, jinde,
Někdy, snad….

Slibuji, že sejdeme se –
Snad… se políbíme zas
Autor Ammazonic, 07.12.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí