Proč to tak je?

Proč to tak je?

Anotace: Když vás něco dost rozhodí nemusíte ani moc přemýšlet...

Proč tě lidi zbytečně haní,
když ani neví co jsi zač,
proč tě spousta věcí tolik raní,
i kdyš víš že to je jen zášt...

Proč na světě je všechno tak složitý
a když už toho máš dost nikdo ti nepomůže,
jseš v tom sáma a každej jenom zradí tvoje city
a ještě na tebe vytáhne ostrý nože...

Proč mají větší moc než ty,
a přesto říkaj ,, sme si rovni '' ,
mají prej ruce zlatý,
ale pomoi ti neumí...spíše naopak

Proč jso dny kdy se ti zdá celej svět na hovno,
a když to přejde začne všchno na novo...

Proč....?
Autor ta co bývala Andělem, 07.12.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí