Andělé beznaděje

Andělé beznaděje

Anotace: i ty jsi je už viděl....viděl je každý z nás....

Andělé beznaděje

Viděl jsem anděly bez křídel
v klecích bílých plavidel

dál a dál jsou jejich lodě
odevzdali život vodě

viděl jsem anděly beznaděje
které srdce už nehřeje

opuštění a zoufalí
příští úsvit slunce je spálí

jako padající hvězdy opouští nebe
oni opouští mě, tebe

andělé padají první
Autor FialovýKrálíček, 07.12.2006
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí