Pýcha předchází pád

Pýcha předchází pád

Anotace: děkuju za komentáře a hodnocení

Padáš ke hvězdám,
čestnost jsi ztratil na cestě,
smyslem života peníze nejsou,
ale ty se k nim chováš jak k nevěstě.

Slovo „přátelé“ už neznáš,
už je ti příliš cizí,
i dobrota z tvého srdce,
pomalu jemně prchá, mizí.

Nejedno ženské srdce,
díky tobě stůně,
jsi vlastně nijaký,
bez zápachu i vůně.

S plným sytým břichem,
teď můžeš se v „teplíčku“ smát,
pýcha předešla tebe,
pýcha předchází pád.
Autor honnnzik, 08.12.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, zas tak moc to nedrhne...

08.12.2006 16:49:00 | kruppe

Nečte se mi to dobře, občas to drhne. Nesnaž se za každou cenu poskládat rýmy, zkus to třeba volným veršem... (můj osobní názor) Jinak pěkne.

08.12.2006 16:48:00 | kruppe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí