Optimism

Optimism

Anotace: malá úvaha..která mě žere..ale vše je vždy lepší brát s nadhledem.

V obrazech rozpolcenosti
na svět hledím.
Již dlouho tápám,
kam se zařadit.

Víru či rozum
vybrat si...nevím.
Snad knihy
pomohou to napravit.

Dobro a zlo,
jak hloupé rozdělení.
Já sama nevědomá
mezi středem žiji.

Na cestu se dám,
tam najdu ujištění.
Stejně jednou
v útrobách pekla
..shniji.
Autor P.e.A.c.E., 08.12.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí