život žida

život žida

Anotace: neni to narážka nebo rasový podtext..je to jenom napsaný o malym židovi kterej je v táboře a odvedli ho od mámy a táty....

Sbírka: Válka

Proč nám to provedli,
proč máme na zádech hvězdu?
Maminko, kam mi tě odvedli,
proč do toho tmavého vjezdu.
A kde mám tatínka?
Před chvílí tu s námi stál,
zbude mi na vás aspoň vzpomínka.
Je snad čas, abych se bál?
Proč na mne ten pán tak řve,
já mu nic neproved.
Proč ten chlapec brečí, že nic nepozře,
já bych to nedoved.
Je večerka,
já jsem tu namačkán.
Kde mám maminku a tatínka?
Plakám..moc je postrádám.
Usínám,
se slzami na víčku.
Proklínám,
ty co mi odvedli tatínka a matičku…..
Autor Dindane, 08.12.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí