Hezký den - všem!

Hezký den - všem!

Anotace: Tak ať se to splní ... :-)))

Dnes je krásný, hezký den,
sluníčko mi kouká do oken.
S dobrou náladou okno otvírám,
Vám, milí lidičkové, štěstí a lásku posílám!

Ať se Vám dnes dobře daří,
ať Vám také sluníčko září,
ať jste šťastní jako já,
to si přeje duše má!

Žádné smutky, žádné strasti,
dnes se budeme opíjet slastí!
Když si to všichni budeme přát,
tak se nám to FAKT může stát! :-))
Autor Dalimila, 17.02.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí