PRO SKYWALKERA

PRO SKYWALKERA

Anotace: .. :-)) poděkování :-) za básničku DOPIS NA PŘÁNÍ

Já věděla Skywalkere milý,
kam obrátit se v danou chvíli!
Na tebe padl osudu zrak!
ANO, je to tak!

A čím sis to zasloužil?
Komentáři k mým básním, které jsi vykouzlil!
Jen úsměv mi na tváři tane,
že tak mladý radí vdané :o)!

Ta přece by měla rozum mít
a nééé rady od svého „syna“ chtít! :o)
Někdy to však už tak chodí,
že mládí dobré rady plodí!

Díky za ta moudrá slova,
opakuji si je stále a znova!
Píšeš, že jsi jen pisatel,
pro mě však – duší "opravovatel"!!!

DÍKY!
Autor Dalimila, 17.02.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí