Zrání

Zrání

Anotace: Kéž by alespoň jeden člověk.... jedna žena.

Až se jednou probudíš
z podivných snů
uprostřed své naivity
tak poznáš
že dnešek nebyl včera
krev nebyla spásou
a že tvoje láska
byla jen rosa na rtech
co snad chladí
co snad léčí
co ale vysychá.

Až jednou políbíš
svůj strach
ze zrůdného
nikdy ti neuvěří
že jseš to ty
a ty nikdy neuvěříš
žes to udělala
pro něj
pro sebe
pro svět.
Autor Thilion, 09.12.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí