Až se ztratím

Až se ztratím

Anotace: ...

Až se ztratím...
půjdeš?
Za mnou?

Trpělivost přináší růže, říká se.
Já však již nechci čekat.
Vystačím si s bodláčím.

Až za sebou přibouchnu dřevěné víko,
dveře z mahagonové oceli...
Zaklepeš?
Smíš dál...

Brodit se močály, plížit se křovinami...
Chceš?

A koho se ptám?
Tebe?

Sebe.
Autor Aishia, 09.12.2006
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

*A koho se ptám?
Tebe?
Sebe...

Ten konec dodal na jedinečnosti celé básni... Skvělé!

28.12.2006 14:42:00 | Aro

krasny, fakt krasny

09.12.2006 21:42:00 | jajinka1007

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí