Kdyby nám dal křídla

Kdyby nám dal křídla

Anotace: Kdyby nám dal křídla, letěli bychom výše?

Kdyby nám dal Stvořitel křídla,
chopili bychom se jich a vylétli výše,
a nebo jen čekali a viděli duše,
jak se na světě sešly?

Kdybychom uměli létat,
kam bychom letěli,
co bychom viděli,
a proč bychom měli přestat?

Nejsme žel ptáci,
jsme jen chudáci,
co létati neumí,
jsme ale rozumný.

Tak tedy křídla,
ty nám tu schází,
abychom uměli
vyplouti od nesnází.

Končím, už je toho moc,
křídla mít nebudem,
stejně to snad přežijem,
a pak?

...
Autor A.N.D.Y., 10.12.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí