Střepy

Střepy

Anotace: -

Párátka po stole leží někdo je rozházel,
rozbitý hrneček na zemi - kdo s ní tak zacházel?
Těžko je mi.Kdo plný vzteku tu byl?
Kdo ten hrneček rozbil?

Pomalu sbírám střep po střepu,
co neseberu to zametu...
Střepy se dají uklidit a podlaha je čistá,
ale duše, srdce to ne, tím jsem si jistá!!!
Autor Kariš, 10.12.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí