Skrytá ....

Skrytá ....

Anotace: Tak to jsem já...ta, co od ní všichni očekávají nejvíc! Myslí si, že vydržím všechno..!!Ale mě to už nebaví...

Skrytá..

Vždy, když povolím si opratě
se cosi zaleskne pod řasou,
záhy skryji smutek obratně,
přeci silné holky pomoc hledat nemohou!

Následně tělem zoufalství se šíří,
rychle schovat se zpět za krásu,
kdo ví, kdy se s tím má duše smíří,
snad další šanci pravdy nepropásnu...
Autor Niké, 12.12.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí