Pla...to nic

Pla...to nic

Anotace: Při němčině zase jenou nebylo co dělat, na ja...

"Klíčovou dírkou vidím do tvé
duše."
Neřekl's to,ale zní to
suše.
Byli jsme přátelé a bylo to fajn,
jestli jimi budem dál nemám ani šajn.
Tahle skutečnost tu není,
prostě jenom píšu o svém...snění(?)
Jenom poznat jaký jsi
nic víc v tom ASI není...
Jako vlny(jedna za druhou) se vpíjí do pobřeží
tak moje myšlenky kam si chtějí běží.
A Ty jsi někde dole
a mám už dost psaní o Tobě
Nemá to smysl,
tak počkám až Tě zas potkám na chodbě.
A bude nám to jedno
Autor Monikáč, 12.12.2006
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí