Předlouhé žití

Předlouhé žití

Anotace: Snad touto básničkou nikoho neurazím...

Potřeba dát
-i když není co
Potřeba psát
-i když není o čem
Touha milovat,
není koho
V slzách se zalykat
pro jednoho

V slzách se zalykat
pro sebe
bolestně zavzlykat
do nebe
pro svoji samotu
pro svoji prázdnotu
pro všechny potřeby, touhy,
proto, jak je život dlouhý…
Autor Marketka3x3, 12.12.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...určitě ...a pak vás čeká ten život dlouhý ...
...:) ...

13.12.2006 07:40:00 | WhiteSkull

To volání z básně je moc pěkné.Snad se ten onen ozve.

12.12.2006 23:55:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí