Půlnoční myšlenky

Půlnoční myšlenky

Anotace: -

Mladí lidé odcházejí
Z tohoto světa
Kam asi dojdou
Na konci světla
Totálně na dně
Nemůžeš spát
Ráno zas do školy
Nechceš vstát
Nesnášíš ten pocit
Jít mezi lidi
Všichni předstírají
Jak rádi tě vidí
Nechceš to snášet
Všichni tě klamou
Radši si proženeš
Kulku hlavou

Autor mw--martina, 28.10.2011
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí