Smrt

Smrt

Anotace: -

Loučím se,odcházím
Poslední slova
Píšu a papír
Je to celkem škoda
Kde jsem mohla být
A ted je konec
Není vůle žít
Žiletku v ruce
Jak daleko můžeš zajít
Než překročíš tu hranici
Uslyšíš vlky zavýt
Usínáš na dlaždicích
Už jenom plácám
Chci pryč z tohoto světa
Co všechno zaviní
jedna blbá věta
Autor mw--martina, 28.10.2011
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí