Skrz pocity

Skrz pocity

Anotace: -

Kam poděl se ten dotek, pocit, láska,
kam vytratil se tvůj svět?
Proč všude žije zrada,zkáza,
kde život končí smrtí?

Jdu za tebou do temných míst,
kde pavučina všechno halí,
pod nohama se klacíky pletou,
proč zvířátka to nezametou?

Kam jít, kde skončit?
Cesta se rozděluje dvěma světy,
nejdou spojit dohromady,
koukám se jasně a přemýšlím,
kudy je lepší teďka jít.

Pomoz mi člověče, pomoz mi Bože,
všechno je najednou na ostří nože,
vnitřek se bortí, všechno se míchá,
jistota cesty a života,
rychle někam spadá.
Pomoz mi najít,
mě srdce ztracené,
pomoz mi rozumět,
životu "zvířete".
Pomož mi překonat všechny ty překážky,
prosímtě nesčítej mému životu srážky,
uchop mě pevně a hrdě drž,
pod krkem držíš ten ostrý nůž.

Jdi pryč, odejdi, nechej mě samu,
ubohou princeznou tiše se stanu,
čekám tu na prince, záchranu,
doufám, že dech rychle popadnu.
Jsem ve věži, čekám tu na Tebe,
prosímtě, ukaž mi, jak vypadá Nebe.
Autor lullaby, 28.10.2011
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Adrilus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju:) Všechny básně vyjadřují autorovo rozpoložení...:)

28.10.2011 21:03:45 | lullaby

Líbí se mu to, jak je to napsáno a myslím si, že je to psáno i ze srdce!
Úžasné! =0)

28.10.2011 20:38:50 | Adrilus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí