Emotions

Emotions

Anotace: -

Emotions

 

Obraz mého stínu
dlaně schovej pod
peřinu a čti mi
román

Průhledná záclona
jsem Tvoje
princezna na doma
hraju s Tebou fér!

Sněhové pusinky
kousíček té vanilky
sladké pokušení

máš...


Vím,že odoláš!

Autor Kett, 28.10.2011
Přečteno 351x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí