Pád

Pád

Anotace: -

Četl jsem o člověku, co rád padal.
Padal sem, padal mes,
padal živě, teskně, tvrdě,
propadliště mazlýval.
Padal ustavičně,
bez pozvání,
nic se neptal
a propadal vrstvami se hlouběji,
než propadat se dá.
Myslel,
že níže je výše,
pád si cvikem osedlal.
Dál a dál padal
a vypadal už docela propadle
- když tu -
potkal a uviděl,
pozdravil, poodstoupil a zkontroloval,
přeměřil, pocítil, vdechl,
nemaskoval, vyjevil, pozdravil,
tři tečky a políbil -
no a pak už nikdy nikam nepadal.

Autor Marton, 28.10.2011
Přečteno 194x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí