Balónek

Balónek

Anotace: Když se obyčejný člověk nadchne pro obyčejnou věc.A když se obyčejný člověk pokusí obyčejnou věc udělat neobyčejnou!

Balónek

Balónek kulatý,
červený, modrý.
Jak žena nahatý,
zelený,žlutý.

Koulí se všude
a různými směry.
Skáče si směle,
tam a zase tudy.

Skáče si do nebe,
do modré výšiny,
obšťastní mě i Tebe,
bez známe příčiny.

Balónek,do moře spadne,
popluje dlouho.
Když na něj na moři kapka deště spadne,
potopí se hluboko.

V hloubce pak uvidí,
ryby, medůzy,raky a mušle,
až zase vyskočí
dotke se nebe a bude mu dobře.

A když bude jemu,
bude i nám!
Balónek ne mou věru,
nikdy nebude sám.

Putuje dlouho,
pořád se koulí,
kdyby snad jednou zastavil se,
tak jen na okamžik pouhý.

Lítá si nebem,
pluje si mořem,
lítá si horem,
ale lítá si spodem.

Přelétá přes hory,
přeskáče přes doly!
Po hraní s balónkem
nedělaj se mozoly
Autor volatilis®, 13.12.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí