Rejpněme si do Vánoc

Rejpněme si do Vánoc

Anotace: double visage...duae formae...two faces...dvojtvárnost...Vánoc

Už zase Vánoce,
Věčné téma,
Ale proč si nerejpnout,
Když je místo klidu tréma?

Umělé pometlo,
Má být voňavá jedle,
A kapr zpod chladící věže,
Taky nechutná moc jedle,

Za okny svíce,
Čerpající světlo ze zdi,
Děti přejíc si kompl,
Místo zdraví a štěstí,

Měkounký sníh,
Nadroben z vaty,
Leží za výlohou,
Kde je vše svatý,

Santa hodinky,
Santa šperky,
Santa kávovary,
A Santa utěrky,

Křiklavé neony,
Měnící barvy,
Čím dál víc brkají,
Židům na nervy,

Vánoční koledy,
Vesele hrají,
V obchodech, ve firmách,
Na širém kraji,

Nechutí se čím dál víc,
Až nadejde večer,
Kdy syn vám řekne:,, zazpívej“,
Ruka letí a on by málem brečel,

Otázka vak zní,
Zda dá se jíti nazpět,
Jeden dárek pro všechny,
A občas si zapět,

Pozvat si své sousedy,
A ochutnat cukroví,
Vyvěsit bílé vlajky,
Pro mír mezi národy,

Bylo by to krásné,
Kdyby nebyla tu U.S.A.,
Kdyby na mém talíři,
Ležela místo krůty husa!
...a pivo!!
Autor Muta cum liquida, 13.12.2006
Přečteno 671x
Tipy 2
Poslední tipující: Cristinne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslim, že pěkné a povedené...
no jasně..proč si do nich nerejpnout, když ony rýpou stále do nás?...;)

13.12.2006 20:30:00 | Lizzzie

zajimavé =O)

13.12.2006 17:30:00 | black_and_red

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí