Odpověď zní: žádné biologické zbraně

Odpověď zní: žádné biologické zbraně

Anotace: -

Chtěla bych být etickým člověkem,

nedat ublížit žádnému tvoru,

občas si zahrát na potvoru.

 

Nejsem mimozemšťan,

protože Ti už dávno odletěli

i se svými krásnými těly.

 

Není to, jak se zdá,

protože mimozemšťan jsem POUZE já.

 

Má píseň není příliš duchovní a etická,

však, i když jsi pouze jeden, můžete být dva.

 

Nejsem Amálka ani MARIE,

možná se ČLOVĚK odpovědi dožije.

 

A pak už ví, kde je pravda a kde lež,

a proto rychle utíkej a nejrychleji běž,

než předstihne tě zlo a lež jak věž.

 

Anebo čekej v ústraní

a pak i Tebe výzkum poraní.

 

Protože hájí utrpení člověka

a zlo má strach, i když se neleká.

 

A v tyto slova VĚŘ,

než dostihne Tě zvěř!
Autor Inge, 29.10.2011
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí