Hnisavá káča

Hnisavá káča

Anotace: A tak to bývá...

Já hlen mám v krku...
Hnisavou káču co v krku jí roztáčí-
bolest.
Nevnímám jí.(Nechci jí vnímat.)
když k večeru černými lístky se obnaží,
místo slov jen-
šelest.
.....( Ona se vesele točí.)

Když slzy na postel dopadají,
z točící káči šlahouny do žaludku vyraší-
Břečťanova povadlina.
"Možná bychom to měli skončit!"
Káča ztěžkne a mě přijde,
že v krku točí se mi ostrá-
Ocelová kovadlina.

Já hlen mám v krku...
Hnisavou káču co v krku se roztáčí-
nevzlykám.
Můžu jí kdykoli vykašlat,
však na její přítomnost jsem si zvykl,
místo hlubokého výdechu,
i na dále přes káču-
polykám.
.....(A ona se vesele točí dál!)
Autor chroust17, 13.12.2006
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtěla jsem něco říct ale pak jsem t¨si to přečetla ještě jednou a vzalo mi to vítr z plachet

15.12.2006 13:18:00 | whiolet

Sice už si mi to ukazoval v autobuse, ale stejně: boží :-)

13.12.2006 17:57:00 | beruška024

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí