SLOVA NĚKDY ZAZEBOU

SLOVA NĚKDY ZAZEBOU

Když úsměv tvůj je past
který chci tak krást
slova někdy zazebou
Já se Ptám,co je S Tebou?

mlčení co jde z dobou
v nás ale střípky něhy zbudou
v nás však všední lhostejnosti
uloží pro příští nevinnosti
slova co se někdy zastydí
a pro slzy nevidí
Proč jsou ozdobou
Já Ptám?ptám co je s tebou?

Potichu zkouším v očích číst
jak ptáci co vyletěly z hníst
nevzali nás však sebou
Já se ptám?PTÁM CO JE S TEBOU?
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.10.2011
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí