Sebevražda v bílém

Sebevražda v bílém

Párání kůže, v duši, skrz!

Za cachtání krve, za schnutí slz

Rdousí!!!! Rvou srdce z těla!!!

ZPÍVAJÍ: "Drhnutí temnot za anděla.."


Potřebují pro naše životy

Hledají pro naše bytí

Jak bolavé tóny, tupé noty

Milované své špíny mytí


Staré švy odstranit, vyrvat srdce z těla

Za cákání krve, neslyšíš schnutí slz!
Drhnutí temnoty, to si snad chtěla?

Párání kůže, přes duši skrz.

Pohřešují, jsme narozeni pro zardoušení,

V tomto životě, v pokušení

Staré švy odstranit, vyrvat srdce z těla

Za cákání krve, za anděla!
Autor Monique Corneille, 29.10.2011
Přečteno 214x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí