Bílá tma

Bílá tma

Ve slovech mizím s tichem,
v plamenech zmírám zimou,
jsem teď motýl,

padající vzduchem..


Má mrtvá křídla minou,

jsou nepatrným vzruchem,
mou tíží a vinou,
ve světě hluchém..
Autor Monique Corneille, 29.10.2011
Přečteno 224x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí