Bez titulku

Bez titulku

Anotace: Stále nové začátky...

Stojíš na začátku cesty
a počítáš hvězdy..
Počítáš dny,hodiny,minuty,
kolik ještě času samoty..
A osud - ten nespí.
Kolik lidí
je jako ty?
Autor Verena, 13.12.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí