Až přijdeš

Až přijdeš

Anotace: -

Až přijdeš


tak se ke mně


přidej


v tichosti svých myšlenek


neruš tichost mojí


až uvidíš, že se bojím


dej mi prosím ruku


a nedovol té bázni svojí


aby ukázala


jak moc se bojí


...


Až přijdeš


v tichosti se přitlač blíž


a hlavu svou


mi polož do klína


a šeptej mi chvíli


jak Ta rutina


nám svazovala


naše myšlenky


a aspoň na jedinou chvíli


zkus připustit


že naše snaha


se nám vyplatila


...

Autor TedelyBear, 30.10.2011
Přečteno 204x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí