Přátelství

Přátelství

Anotace: -

                             Přátelství
Přátelství bývá víc než láska,přátelství na očích je páska.
Ruku pomocnou ti přítel stále dává..ne jak láska zhrzená,co v krizi ukáže ti záda.

Přátelství je zvláštní poslání..přijmi mou ruku,ten stisk vše zlé v srdci zahání.
Přátelství to nezničí nic,přátelství než láska to jediné je víc.
Jedno nebezpečí na přátelství však číhá..občas se zrodí z něj láska živá.
Potom pak zraňuje,bodá a pálí..kde jsou ty doby kdy jsme se smáli?
Přátelství v bouřkových mracích se halí..to není to co jsme si přáli!
Bez viny z přátelství,bez porážky..teď je vše průhledné jak křídla vážky.
Autor Liška76, 30.10.2011
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: malá Čarodějka, Holka z davu, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Abych řekla pravdu, vyrazila mi dech.
"Potom pak zraňuje,bodá a pálí..kde jsou ty doby kdy jsme se smáli?"
...ano, kde jen jsou. :(
ST!

22.02.2012 23:53:25 | Holka z davu

Hezké, pravdivé.ale někdy to vyjde a můžem potkat i Lásku s velkým L, Lásku navždy.

30.10.2011 14:43:18 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí